Bosuil, Tawny Owl, Strix aluco, Uilen, Strigidae

Loading

Ik wilde al een hele tijd een bosuil op de foto zetten met mooi ochtendlicht. Ergens vorig jaar werd mij verteld waar er een zat. Dus afgesproken om te gaan kijken. Super leuk dat voor een eerste keer te zien! Alleen het licht was toen al veel te fel, dus ik dacht dan kom ik volgende week nog wel een keer terug.

Zo gezegd zo gedaan! Maar helaas je raad het al, de bosuil was er niet. Ik heb het daarna nog een aantal keer geprobeerd maar het was tevergeefs, tot vanmorgen! Ik heb een prachtig 3 luik kunnen maken.

Ik ga zeker nog een paar keer terug in de hoop dat ik de bosuil ook nog in andere jaargetijden kan vastleggen.

4 Antwoorden op “Bosuil”

 1. Beste Kevin,
  Fraaie foto’s. Ik wil graag een keertje met je mee om deze prachtige uil op de kiek te nemen. Bel gerust … of stuur een app voor een afspraak.
  Bedankt alvast.
  Hartelijke groet,
  Henk Kattestaart

  1. Beste Henk,

   Bedankt voor je bericht en fijn dat je de foto’s mooi vind. Ik neem echter helaas geen mensen mee naar dit soort locaties. Ik heb deze verkregen omdat men er op vertrouwd dat ik dit niet deel en aan deze belofte zal ik mij houden. Je zal deze vogels toch zelf moeten zoeken helaas. Daarnaast heb ik je nummer maar even verwijderd uit de database en het bericht omdat ik er vanuit ga dat je niet wilt dat dit op het internet rond zwerft.

   Met vriendelijke groet,
   Kevin Hollmann

Geef een reactie