Loading

Super leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn website. Graag vertel ik u een beetje over mijzelf en hoe de liefde tot stand is gekomen voor fotografie.

De liefde voor beelden zat er al vroeg in denk ik, ik keek graag naar mooie foto’s en kon hier helemaal in op gaan en wegdromen, toch bleef het uit om een camera te kopen. Hier was toen simpel weg geen geld voor, tot het moment dat ik een hoofdstuk afsloot in mijn leven. Hierna heb ik gelijk een camera gekocht en ging aan de gang.

Hier begon ik mee in 2018. Maar ja wat ga je fotograferen? Dit was een zoektocht van ongeveer een jaar. Het begon allemaal met wat bloemetjes, plantjes en vlinder. Ik fotografeerde nog met een Nikon D5200 en een 70-300 objectief. Na ongeveer een jaar rond te hebben gefotografeerd was ik opslag verliefd geworden. En ja dit was trom trom trom ….

Hierna is het vogelvirus verder toegeslagen. Voor ik het wist had ik een Nikon D500 en een Tamron 150-600 G2 aangeschaft. Hier heb ik nu mee gefotografeerd tot en met April 2022. Vanaf Die maand ben ik overgegaan op het spiegelloze vlaggenschip van Nikon, de Z9. Ook de nieuwe lens staat in bestelling en het is even afwachten hoe snel Nikon mij gaat voorzien van de 400mm 2.8 S met ingebouwde 1.4 TC.